4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Başkan Bulutlar sorun dinledi

BULUTLAR, VATANDAŞLA ÇAY İÇTİ SORUNLARI DİNLEDİ

Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, göreve geldiği günden bugüne kadar haftada iki gün Pazartesi ve Cuma günleri yaptığı halk günlerini yanı sıra fırsat buldukça vatandaşın ayağına kadar giderek sorunları yerinde görmeye özen gösteriyor.

Başkan Bulutlar, önceki gün belediye başkan yardımcısı Doğan Alp ile birlikte Yunus Emre mahallesine gitti, aynı semt deki esnaf çay ocağında vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Bu buluşmada mahalle muhtarı Mehmet Ceylan´da hazır bulundu.

Bulutlar, oturdukları kıraathanenin hemen yan tarafında ve önü de yer alan çirkin bir görüntü oluşturan kaldırımlara yönelik isteklere "İnceleyelim gerekeni yapalım" yanıtını verdi. Bulutlar, başta kaldırımlar ve yolların yapılma isteği ile kendisine aktarılan sorunlarla ilgili not aldığı ve vatandaşları dikkatle dinlediği görüldü.

PALANDÖKEN DAHA DA GÜZELLEŞECEK

Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, vatandaşlarla sıcak ve samimi ortamda karşılıklı sohbet etti. Her zaman halkla iç içe olacaklarının altını çizdi ve şöyle konuştu: “Kendimi en rahat hissettiğim zamanlar halkla iç içe olduğum anlar. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Sizler için, Palandöken için önemli çalışmalara imza atmayı tasarlıyoruz. 2010 Yıllında çalışmalarımızı çok daha rahat bir ortamda gerçekleştirme imkânı bulacağız” dedi.

En kısa zamanda Yunus Emre Mahallesine tekrar geleceğini de dile getiren Başkan Bulutlar, başkan yardımcısı Doğan Alp, Muhtar Mehmet Ceylan ve vatandaşlarla birlikte mahalle içerisinde yürüyüş yaptı, görüntü kirliliği yaratan yapıları kendi gözleri ile gördü. Palandökeni İlçesini daha da güzelleştirmek için somut adımların atılacağının da altını çizdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 12:02:03
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 14:24:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?