7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Başkan Cengiz’den bayram mesajı

BAŞKAN CENGİZ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI…

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, “Bayramlar, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulup, sevgi, saygı ve hoşgörünün perçinlendiği özel günlerdir” dedi.

Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Fatih Cengiz, toplumsal dayanışmayı, kaynaşmayı ve birlikteliği tablolaştıran bayramların, barış ve kardeşliğin tesisine de vesile olduğunu söyledi.

Başkan Cengiz, mesajında şunları kaydetti: “Rahmet, mağfiret ve bereket iklimi olan Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milli, manevi ve dini duyguların, inanç, örf, adet, gelenek ve göreneklerin sergilendiği özel günlerdir. Dini ve milli bayramlarımız, kardeşliğimizin, dostluğumuzun, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olduğu gibi, acımızı, hüznümüzü, yalnızlığımızı da paylaştığımız müstesna zaman dilimleridir. Millet olarak, bu anlamlı günleri amacına uygun olarak idrak ediyor, gelecek kuşaklara bırakacağımız en önemli miraslarımızdan olan milli ve manevi değerlerimiz ile, örf, adet, gelenek ve göreneklerimizin de yaşatılmasını sağlıyoruz. Bu bayramda da dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, sevgi ve hoşgörüyle kucaklaşalım. Şüphesiz bayram gibi anlamlı günlerin, bizlere getirdiği hoşgörünün, kardeşliğin ve dostluğun bayramla sınırlı kalmayıp, yaşamın her evresine yayılması ve sürekli yaşanması da en büyük arzumuzdur. Bu duygularla, başta değerli hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkemizin ve milletimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 12:18:03
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 12:25:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?