4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Başkan Küçükler’den logo teşekkürü

BAŞKAN KÜÇÜKLER’DEN LOGO TEŞEKKÜRÜ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni logosunu hazırlayan Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Muharrem Altunkaya’ya teşekkür plaketi verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda yapılan plaket törenine Başkan Ahmet Küçüler ve Meclis üyeleri katıldı.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, “Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak buradaki ödülde bu açıdan son derece anlamlıdır. Belediyemizin Erzurum'un artık farklı bir noktaya gelindiğini herkes görmekte ve takdir etmektedir. Bu şehirde yaşayan insanlara daha iyi bir hizmet vermek için ortak bir hareket başlatmış oluyoruz” dedi.

3-4 yıldan beri devam eden Büyükşehir Belediyesi'nin yeniden yapılanma ve kurumsal kimlik oluşturma çalışmaları doğrultusunda logo çalışması yaptıklarını belirten Başkan Küçükler, yeni logonun Erzurum’a yakıştığını söyledi.

Logonun Selçuklu motiflerini anımsattığını vurgulayan Başkan Küçükler, “Üniversiteden bir hocamızın hazırladığı yeni logomuzda tamamen Selçuklu motifleri ile hazırlanmış keskin çizgileri olan Çifte Minareli Medrese, iki tarafta kalenin uçları, ortada kümbetin oluşu ile geçmeli olan ibarelerde modern bir kenti ifade eden alt geçit üst geçidi simgeleyen motifler mantığıyla düşünülen bir çalışmadır. Buradaki hedefimiz Erzurum’u tarihi ve kültürel yönden tanıtacak güzel bir simge olacak logonun ortaya çıkarılmasıdır“ diye konuştu.

Küçükler, daha sonra logoyu hazırlayan Atatürk.üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Muharrem Altunkaya’ya teşekkür plaketi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 15:37:05
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 16:43:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Erzurum Sever IP: 78.167.91.xxx Tarih : 28.11.2009 11:15:25

Belediyeden büyük bir hizmet daha. YENİ LOGO. Kutlamalar sürecek. Belediyenin yeni hizmetlerini izlemeye devam edin.