7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Başkan Şahin'den öğretmenlere yemek

Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla belde sınırları içerisindeki okullarda görev yapan öğretmenlere akşam yemeği verdi.

Belediye yemekhanesinde düzenlenen yemekte konuşan Başkan Şahin, “Eğitim ordusunun neferleri olan sizleri bu güzel günde yürekten tebrik ediyorum. Yarının aydınlık gençlerini yetiştirmek için Büyük fedakarlıklar ve özveri ile çalışan siz değerli öğretmenlerimiz her türlü övgü ve saygıya layıktır. Belediye olarak imkanlarımız dahilinde her zaman sizlerin yanında olmaya çalıştık. Bundan böyle de aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Şahin’in verdiği yemekte bir araya gelen öğretmenler ise organizasyondan dolayı Kazım Karabekir Belediyesi yöneticilerine teşekkir ederek, “Belediye Başkanımız sayın Dursun Şahin bugüne kadar okullarımız için önemli çalışmalar yapmış hiçbir zaman bizleri eli boş göndermemiştir. Kendisine okullarımız adına şükranlarımızı sunarız” dediler.

Erzurum’un yerel sanatçılarının sahne aldığı gecede Kazım Karabekir Belediye Başkanlığı tarafından hazırlatılan Şehitler ve Gaziler albümü yemeğe katılan öğretmenlere dağıtıldı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 19:46:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?