4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Başkan Şahin'den veda yemeği

Erzurumun Büyükşehir Belediye statüsüne getirilmesinden sonra kurulan Kazım Karabekir Belde Belediyesi, 29 Mart 2009 seçimleri sonrası kapanacak.

Kazım Karabekir Belde Belediyesi’nin 5 yıldan beri başkanlığını yürüten Dursun Şahin, bölgesindeki mahalle muhtarlarına veda yemeği verdi. Kazım Karabekir Belediyesi yemek hanesinde düzenlenen yemeğe, mahalle muhtarlarının yanı sıra belediye personeli katıldı.

Görev yaptığı 5 yıllık süreyi değerlendiren Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, “Belediye personeli, meclis üyesi, muhtar, okul müdürü ve imamlarımızla birlikte bizler büyük bir aileyiz. 5 yıl içerisinde yaptığımız çalışmalarımız sizlerin değerli katkı ve destekleri ile gerçekleşmiştir. Kazım Karabekir Beldesi adına teşekkürü bir borç biliyorum.”dedi.

İstasyon Mahalle Muhtarı Tahir Sağsöz,Başkan Şahin’e teşekkür ederek şunları söyledi: “Kapılarınız bizlere her zaman açıktı. Bugüne kadar kendisi ile ilgili her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Başkanımızla birlikte 5 yıl daha çalışmayı ziyadesiyle arzuladığımız halde nasip olmadı. Başarılı çalışmalarından dolayı kendisine istasyon mahallesi ve tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyor sağlık huzur ve başarılar diliyorum, inanıyorum ki değerli başkanımız bu plaketten çok çok daha fazlasını hak etmişti.”

Başkan Şahin, daha sonra 5 yıllık görev süresi anısına muhtarlara birer teşekkür plaketi verd

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 12:20:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?