4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Başkan Şahin'e plaket

Kazım Karabekir Belediyesi personeli 5 yılık hizmet süresi boyunca yakın ilgi ve alakadan dolayı Belediye Başkanı Dursun Şahin’e teşekkür plaketi verdi.

Başkan Şahin ile birlikte çalışmaktan onur duyduklarını söyleyen belediye personeli, “Sayın Başkanımızla Erzurum’a dolayısıyla kazım Karabekir Beldesine hizmet etmek bizler için büyük bir onurdu. Çalışma süremiz boyunca sizden çok fazla şey öğrendik. Bundan sonraki hayatınızda sağlık, huzur ve başarılar diliyoruz” dediler.

Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin ise yaptığı açıklamada, ”Başarılarla ve ilklerle dolu 5 yıllık hizmet süremizin sonuna geldik. Halkımızın yüksek teveccühleri ile geldiğimiz bu makama layık olabilmek için gece gündüz demeden hep birlikte çalıştık. Halkımıza hizmetin en iyisini sunabilmek için öz veri ile çalışan siz değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Belediyenin borç batağın da olduğunu, Kazım Karabekir Beldesine hizmet yapılmadığını söyleyen politikacılara seslenen Başkan Şahin “5 yıllık hizmet süremiz boyunca her zaman ilklere imza attık.bu anlamda örnek alınan bir belediye olduk, Kültür merkezimiz, parklarımız, sosyal çalışmalar merkezimiz, spor tesislerimiz eko pazarımız ve rutin hizmetlerimizle halkımıza hizmet ettik. Bu hizmetleri görmek isteyen varsa Beldemizi gezsin ve ona göre de konuşsun. Beldemizi gezdikten sonra inanıyorum ki bu tür cümleler kullanmaktan kendilerini alıkoyacaklardır.”dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 16:23:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?