4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Başkan Şahin’e teşekkür ziyareti

Palandöken İlköğretim Okulu yöneticileri Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulundular. 

Palandöken İlköğretim Okulu Müdiresi Birsen Aksakal, beden eğitim öğretmeni Demet Gürler ile öğrenciler Başkan Şahin’i makamında ziyaret ederek, bugüne kadarki destekleri için teşekkür ettiler. Kazım Karabekir Belediyesinden bir çok kez destek gördüklerini belirten okul müdiresi Birsen Aksakal, “Belediye başkanımız bu güne kadar bizlere önemli ölçüde destek ve yardımlarda bulunmuş, bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmamıştır. Kendisine teşekkürlerimi sunuyor çalışmalarında üstün başarılar dilerim.”dedi. 

Beden eğitim öğretmeni Demet Gürler ise başkan Şahin’in salon ve araç konusunda sürekli kendilerine yardımcı olduklarını anlattı. 
Okul yönetici ve öğrencilerinin ziyaretine teşekkür eden Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, “Sosyal belediyecilik çalışmalarına ağırlık veren belediyemiz bu çerçevede okullarımızın da bu güne kadar yanında olmuş, gençlerimizin en iyi şartlarda yetişmesini sağlamak için gerekli desteği vermiştir. Gençlerimizin geleceğe umutla bakabilmesi için imkanlarımız dahilin de de aynı azim ve şevkle çalışmaya devam edeceğiz.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 18:06:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?