4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Başkan şampiyonları ağırladı

Palandöken Belediyesi Spor Kulübü’nün Türkiye Şampiyonu boksörleri ve antrenörleri, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı makamında ziyaret etti.


Bayburt’ta yapılan Türkiye Minikler Ferdi Boks Şampiyonasında Palandöken İlçe Belediye Spor Kulübü’nün lisanslı boksörü 43 kiloda Emre Güngörmez’in, Türkiye Şampiyonu olması, Palandöken İlçe Belediyesi’nin spora gösterdiği önemi de ortaya koydu.


Kars, Iğdır ve İstanbul’dan gelen rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olan Emre Güngörmez ile birlikte belediye spor kulübünün lisansı sporcularından Türkiye Şampiyonu ve Avrupa dördüncüsü ile Olimpiyat sporcusu olan Buğra Atmaca, yine Türkiye Şampiyonasın da ikincilik elde eden ve aynı zamanda da Milli Sporcu olan Mustafa Edaman, Türkiye ikincisi ve Milli Sporcu Emrah Polat ile birlikte Bölge Birincilikleri elde eden Mehmet Karan, Sertac Alihanoğlu, Emrah Kuzgun hazır bulunduğu ziyaret Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Hocalarından Milli Boksör ve Antrenörü Gürkan Sönmez ile birlikte Erol Çavuşoğlu, Erzurum’a ve Palandöken İlçesine yaşattıkları bu haklı gururu ve mutluluğu, sporun her zaman yanında olan Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile birlikte yaşadılar.


SPORCUNUN AHLAKLISINI YETİŞTİRİYORUZ
Yapılan ziyarette spor ahlakının önemine vurgu yapan Başkan Bulutlar, "Sporcularımızın başarılarının yanı sıra ahlaklı yetişmeleri için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. Spor ile içli dışlı olan ve sporu önemseyen herkes aynı ahlak içerisin de ilkeli, dürüst, şeffaflık içerisin de hayatını devam ettirmeli. Biz bunu yapıyor ve önemsiyoruz. Bugüne kadar başta boks, güreş, futbol ve diğer branşlarda önemli ölçüde başarılar elde ettik. Tüm sporcularımıza ve yetiştiricilerine almış oldukları bu başarılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Gençlerimizin her zaman yanında yer aldık. Almaya da devam edeceğiz. Yapılacak tüm sportif müsabakalarda ve aktiviteler de mutlaka Palandöken İlçe Belediyesi’nin ismi ve başarısı ön planda olacaktır. Bunun için çalışacağız ve her türlü desteği vereceğiz. Bir kere daha bu başarıyı elde ettikleri için emeği geçen tüm sporcularımı ve hocalarımı kutluyorum” dedi.


Öte yandan 43 kiloda Türkiye Şampiyonu olan boksör Emre Güngörmez ile diğer başarı elde eden sporculara ve Palandöken İlçe Belediyesi Spor Kulübü’nün Milli Boksörü ve Antrenörü Gürkan Sönmez ve Erol Çavuşoğlu’na Başkan Bulutlar, çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi

İha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 18:02:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?