4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Başkan sözünü tutuyor

29 Mart yerel seçimlerinden önce “Halkın içinde, halkımızla birlikte olacağız” sözünü vererek seçim çalışmalarına başlayan Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz başkanlık koltuğuna oturur oturmaz, ilk olarak seçmenlerini ziyaret etti.

İlçe esnafı ile tek tek görüşen Aziziye Belediye Başkanı Cengiz, “Sadece bir gün değil, görev süremiz içerisinde halkımızla iç içe olacağız” dedi.

Başkan Cengiz, hafta sonu önce sandık müşahitleriyle toplantı yaptı, ardından ilçe esnafını ziyaret etti. Vatandaşlarla bire bir görüşen Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçe halkının sorunlarını dinledi.

Sandık müşahitleriyle bir araya gelerek, 29 Mart yerel seçimlerinde yapılan çalışmaları değerlendiren Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, yerel seçimlerde gösterilen birlik ve beraberliğin süreklilik arz ettiğini vurguladı. Müşahitlerin, hazırladıkları plan ve projelerle ortaya koydukları farklı fikirlerle, belediye çalışmalarına yön vereceklerini söyleyen Başkan Cengiz, “Seçim sandıkta kazanılır. Seçimi kazanmak için sandık müşahitlerinin büyük desteği oldu. Bugüne kadar verdiğiniz destekleri bugünden sonrada vermeye devam edeceğinizden şüphemiz yok. Halkımıza, sizlerin desteği ile en iyi hizmeti sunmaya gayret göstereceğiz. Bundan sonrada koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

MAHALLE MECLİSLERİ KURULACAK

Hafta sonu Aziziye esnafını ziyaret eden Cengiz, marka ilçeler arasına girebilmek için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. Vatandaşların, beklentilerinin yüksek olduğuna dikkat çeken Cengiz, halkın isteklerini yerine getirmek için ekip ruhu ile çalışacaklarının altını çizdi. Dadaşkent ve Ilıca’nın birleşmesinin ardından hazırlanan projelerin ve proje aşamasındaki diğer çalışmaların hayata geçirilerek Aziziye’nin güzelleşeceğini kaydeden Cengiz, vatandaşların oluşturulacak mahalle meclislerinde sorunlarını daha rahat dile getirebileceklerini kaydetti.
Dadaşkent ve Ilıca’nın birleşmesinden memnun olduklarını vurgulayan ilçe esnafı, “Belediyenin ekonomik gücünün artması ve hizmetlerin daha kaliteli verilebilmesi için alınan karar son derece bizleri memnun etti. Yapılan birleşmenin ardından belediyenin yapacağı kaliteli hizmetlerin sayısının artacağına inanıyoruz. Hazırlanacak ve hayata geçirilmesi planlanan çalışmalarında yakından takipçisi olacağız” diye konuştular.

KAPLICALAR YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

AK Parti Aziziye Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte seçmenleri ziyaret eden Cengiz şunları söyledi; “Vatandaşların beklentileri yüksek. Ekibimizle gece gündüz çalışacağız. Mahalle meclisleri kurularak, halkımız sorunlarını meclislerinde dile getirecek. Ve oluşturulan mahalle meclisleri masaya yatırılan sorunları hemen yerinde görerek, bir bir çözüme kavuşturacak. Kaplıcalarda bir an önce açılması için komisyon oluşturulacak. Aziziyemizin termal kent hüviyetine kavuşması için gereken çalışmaları hayata geçireceğiz. Kaplıcaların iç mefruşatı önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Zaten seçim çalışmalarında da, sürekli dile getirdiğimiz acil eylem planında kaplıcalarla ilgili hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi vardı. Belediye olarak ilk hizmetimiz kaplıcaların hizmete açılması olacak. İlçe halkımızla rutin dönemlerde görüşerek Aziziye’nin güzelleşmesini sağlayacağız. Sadece ilçe merkezinde değil, rutin dönemlerde mahalle statüsüne geçirilen köylerimizde de, ziyaretlerimiz olacak. Oluşturulacak mahalle meclisleri mahallelerdeki sorunları birebir yerinde görüp, gereken hizmeti vereceğiz. İlçede yaşayan hemşehrilerimiz ile el ele vererek sorunları çözeceğiz. Daha öncesinde halkın içinde, ulaşılabilir bir başkan olmayı taahhüt ettik bunu yerine getirmeye çalışıyoruz.”

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 19:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?