6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Başkan Yaylalı'dan bayram mesajı

Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, bayramların, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği müstesna zamanlar olduğunu söyledi. 

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Yaylalı, bayramın bolluk, bereket, barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu. Ramazan Bayramı'nın yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olmak isteyen pek çok vatandaşın bu arzularını yerine getirmesi için büyük fırsat olduğunu ifade eden Başkan Yaylalı, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Milletimizin yücelmesi, devletimizin her gün yeni bir güç kazanması, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yaşanması, geleceğe güvenle bakılmasını sağlamaktadır. Milletimizin ortak coşkusu olan bayramlar, milli ve manevi değerlerimizin canlandırılmasına, yaşatılmasına, kırgınlıkların ve dargınlıkların bir tarafa bırakılarak hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışmanın, insani ilişkilerin en üst seviyede yaşanması için pratik bir vesile olan değerlerimizdir. Bayram günlerinde yaşanan dayanışma ve birlikteliğin, kuşkusuz ilimizin ve bölgemizin kalkınması, bir cazibe merkezi olması için, daha gayretli ve topyekün çalışma ortamı hazırlamaktadır.” 

“Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu, kardeşçe kucaklaştığımız günlerdir.” diyen Başkan Yaylalı, sözlerine şöyle devam etti: “Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği müstesna zamanlardır. Millet olarak tüm bayramlar bizim için özel ve anlamlı günlerdir. Birlik ve beraberlik hisleriyle karşıladığımız Ramazan Bayramı da; hepimize dargınlıkları, kırgınlıkları bir yana bırakarak barış ve hoşgörü içerisinde yaşamayı hatırlatır. Biz de yaşadığımız kentin vatandaşları olarak büyük bir ailenin fertleriyiz. Bu büyük ailenin parçası olmanın verdiği aidiyet duygusuyla, Dadaşkent Belediyesi olarak tüm vatandaşlarımıza gerekli yakınlığı göstermeye devam ediyoruz. Bu yakınlığımız, büyük anlam ve önemi olan bayramlarda da artarak sürüyor. Bu vesile ile, tüm hemşehrilerimin, mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık ve mutluluk dileklerimle selam ve saygılarımı sunuyorum.”

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2008 Pazar 15:40:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?