7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Başkan Yaylalı'ya plaket

Memur Sen Konfederasyonu'na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası tarafından (BEMBİRSEN) Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı’ya teşekkür plaketi verildi.

BEMBİRSEN Genel Merkez Eğitim Sekreteri Recayi Karslı, Erzurum Şube Başkanı Elimdar Aydemir ile birlikte Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı’yı makamında ziyaret ederek, personele verdiği maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür plaketi verdiler.

Genel Eğitim Sekreteri Recayi Karslı, Başkan Yaylalı’nın çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek, belediye personeline de maddi ve manevi büyük destek sunduğunu kaydetti. Doğu’da belediyeciliğin zor bir görev olduğunu kaydeden Karslı, “Fakat ufuk sahibi, geniş vizyonlu belediye başkanlarının görevde olması zorlukları kolaylaştırabiliyor. Dadaşkent’e yapılan hizmetler her türlü takdire şayandır. Başkan Yaylalı’nın yaptığı çalışmaların yanında personeline verdiği destek de tarafımızca takdirle karşılanmıştır. Bundan dolayı genel merkez olarak Başkan Yaylalı’ya bir plaketle onure ederek, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.

Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı ise, personel arasında hiçbir zaman ayrım yapmadığını ve başarıda en büyük pay sahibinin fedakârca çalışan işçi–memur tüm personel olduğunu söyledi. Belediyecilikte başarının ekip ruhunda olduğuna inandığını kaydeden Yaylalı, “Bunun için tüm çalışanlarımızla beldemize hizmet seferberliği başlatmış durumdayız. Memurumuz ve işçimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak halkımızın rahatı ve huzuru için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz andan itibaren işçimizin ve memurumuzun maaşlarını hiçbir zaman aksatmadık. Tüm personelimizin alın terlerinin ve emeklerinin kutsal olduğuna inandık. Bundan sonra da işçimizin ve memurumuzun tüm haklarının zamanında ödenmesine azami gayret göstereceğiz.” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 15:48:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?