4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Başkan'a ERVAK ziyareti

Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Kadın Kolları Başkanı Neşe Ahıshalı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i makamında ziyaret etti.

Ahıshalı, Başkan Cengiz’e Erzurum Balaları’ndan hediye ederek, tebrik dileklerini sundu.

Başkan Fatih Cengiz, hizmette kalitenin ve verimliliğin artmasında istişare ve işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Hizmette belirledikleri hedefin ortak akıl hareketi olacağının altını çizen Başkan Cengiz, “Belediyemizin kurumsal kimliğini oluşturduktan sonra yapacağımız önemli çalışmalarımız var. Rutin hizmetlerdeki eksikleri gidermenin yanında, sosyal belediyecilikte da marka olma hedefindeyiz. Özellikle hanımlara yönelik projeleri çok önemsiyoruz.” dedi.

Aziziye’yi marka bir ilçe haline getirmek için çalışacaklarını belirten Başkan Cengiz, “Projelerimizin sözde kalmayıp icraata dönüşmesi için plan ve program hazırlıyoruz. Sivil toplum kuruluşları, muhtarlarımız ve halkımız yapacağımız çalışmalarda bizlere rehberlik edeceklerdir. Herkesin fikrine, herkesin görüşüne ve her türlü öneriye açık olacağız. Ben değil, biz anlayışıyla hareket edeceğiz. Çünkü biz sosyo ekonomik kalkınmanın el ve gönül birliği ile olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKANLARIN İŞLERİ ZOR, YÜKLERİ AĞIR

ERVAK Kadın Kolları Başkanı Neşe Ahıshalı ise, şehrin sosyo ekonomik alanda kalkınmasına yön verecek bir sivil toplum örgütü olarak sorumluluklarını yerine getirme gayretinde olduklarını ifade etti. Şehrin kalkınmasına ivme katmak için dadaş hanımlara görevler düştüğünü ifade eden Ahıshalı, “Özellikle yerel yönetimlerle sürekli diyalog ve işbirliği halindeyiz. Şehrimizin kalkınmasına ve gelişmesi katkı sunacak her türlü çalışmada başkanlarımızın destekçisi olacağız. Erzurum gibi sosyo ekonomik anlamda geri kalmış illerde yönetici olmak gerçekten cesaret ve yürek işidir. Seçilmiş başkanlarımızın güzel hizmetlerin altına imza atacaklarına inanarak, başarılar diliyoruz” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 16:51:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?