6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Başkan'a plaket verildi

Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal’a, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü (PMYO) Erol Çöl teşekkür plaketi verdi. 

Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal’ı makamın da ziyaret eden Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Erol Çöl, yaptığı konuşmada, Palandöken Belediyesi’nin katkılarını sürekli gördüklerini belirterek, “Başkanımız Cenap Köksal Birdal bugüne kadar okulumuza önemli ölçülerde destek sağlamıştır. Hizmetlerimizin daha seri yürütülmesi konusunda bizlerden desteklerini esirgememiştir” dedi.
 

Başkan Birdal’a çalışmalarında başarılarda dileyen Çöl, Palandöken Belediyesi ile örnek bir çalışma gerçekleştirdiklerini de ifade etti. 

Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal ise, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Erol Çöl ve ekibinin ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. 

Belediye, şahsım ve bir vatandaş olarak her zaman Emniyet teşkilatının yanında yer almayı bir görev saydıklarını belirten Başkan Birdal, Polis Meslek Yüksek Okuluna da her konuda destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
 
Polise günün şartlarına ve teknolojiye uygun eğitim verildiğinin altını çizen Birdal, Türk Polisinin başarılı olduğunu, başarılı operasyonlara imza attığını belirterek şunları söyledi: “Vatanımıza göz dikenler polisimizin, askerimizin gücü karşısında kafalarını yere eğmektedir. Yaptıkları bütün sinsice planlar güvenlik güçlerimizin başarılı çalışmaları karşısında bozguna uğramıştır ve de uğramaya devam edecektir. Tek Millet, Tek Devlet ve Tek Bayrak olarak ülkemiz ebediyen yaşayacaktır.”

iha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 14:39:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?