6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Başkan'a ziyaret

Kocatepe ilköğretim Okulu Okul Aile Birliği ve okul yöneticileri Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin’i makamında ziyaret ettiler. 

Ziyarett, Okul Aile Birliği Başkanı Ebubekir Aydemir, “Kazım Karabekir Belediyemiz rutin hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilikte de bugüne kadar örnek çalışmalara imza atarak gönlümüzde ayrı bir yere sahip olmuştur. Belde sınırları içerisinde bulunan okullara da verdiği destek ve yardımlar göz ardı edilemez. Bizlerde bu gün okulumuzun bazı sorunlarını ortadan kaldırabilmek için başkanımıza müracaat ettik. Umuyorum ki Başkan Dursun Şahin bizlere bu maksatla yardımcı olacaktır.” dedi. 

Kocatepe İlköğretim Okulu idarecilerinden Muharrem Şahin ise, ”Okulumuzun eksiklerinin giderilmesi için belediye başkanımıza müracaat ettik. Kendisine çalışmalarında üstün başarılar dilerim” diye konuştu. 

Okul Aile Birliğinin yeni kadın yöneticiler ise, “Çocuklarımızın geleceğe umutla bakabilmesi için şimdiden bizler üzerimize düşen görevleri hakkıyla yerine getirmek mecburiyetindeyiz. Bu maksatla talip olduğumuz görevleri tüm zorlukları aşarak yerine getireceğiz. “ dediler. 

Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin’de, “ Kazım Karabekir Belediyesi olarak bizler vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti götürebilmek için gece gündüz demeden çalıştık. Bu maksatla bir çok ilke ve yeniliğe imza attık. Okullarımızda eğitimin daha sağlıklı olabilmesi için belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın iyi şartlarda eğitim ve öğretim alabilmesi için bundan sonrada aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz.imkanlar dahilinde isteklerinizi yerine getirmeye çalışacağız” dedi. 

Daha sonra misafirlerine, hazırlanması yaklaşık bir yıl süren “ Şehitler ve Gaziler” albümünü hediye eden Başkan Şahin “ Bu cennet vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını veren aziz şehitlerimiz ve şerefli gazilerimizin unutulmaması ve her zaman anılması için hazırlattığımız bu albümü okul kütüphanesinde görmekten onur duyarım” diyerek konuklarına “ Şehitler ve Gaziler” albümünü armağan etti.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 12:22:55
Güncelleme :27 Ekim 2008 Pazartesi 12:26:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?