4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Başkandan şehit ailesine ziyaret

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün güzel bir sözüyle Anneler Günü’nü kutladı.

“Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın” sözünü hatırlatan Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, başta şehitlerin anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Anneler Günü dolayısıyla Palandöken İlçe Belediye sınırları içerisin de yer alan Şehit Üsteğmen İsmail Aksu Mahallesinde oturan Şehit Üsteğmen İsmail Aksu'nun Ailesini ziyaret eden Başkan Bulutlar, Diyarbakır Kulp İlçesin de teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Şehit Üsteğmen İsmail Aksu'nun Annesi Özer Aksu ziyaret ederek. Anneler Gününü kutladı.

Annelerin hayatın her alanındaki etkin katılımlarının yanında, annelik sorumluluğunu da özveriyle yerine getirdiğini belirten Başkan Bulutlar,“Yeryüzünde bir annenin yavrusuna gösterdiği şefkati, karşılıksız sevgiyi ve sınırsız özveriyi başka hiçbir yerde bulamayız. Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Annelerimize karşı gönül borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Fedakarlık ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren her biri sevgi sembolü annelerimiz karşısında saygıyla eğiliyorum. Sizler, geleceğin Türkiye’sine yön verecek sağlıklı bireylerin yetişmesinde büyük bir görev üstlenmektesiniz. Bu vesileyle, başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, her birini ayrı ayrı saygıyla sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Bin bir zorluklarla yetiştirilen evlatları bu ülke için verenlerin sayesin de bu ülkede huzur ve mutluluk içerisin de yaşıyoruz bu evlatları yetiştiren anneler şunu unutmasınlar ki “ Cennet Annelerin ayaklarının altındadır” Cennet bu kutsal varlıkların ayaklarının altına serilmiş onları yılda bir gün değil her gün hatırlayacağız” dedi.

Şehit Üsteğmen İsmail Aksu'nun annesi Özer Aksu ise Belediye Başkanı Orhan Bulutların böylesine özel ve anlamlı günde kendilerinin hatırlayarak gelip evde ziyaret etmesinde duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 18:45:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?