6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Başkandan Yusuf Arslan'a destek

Ellerini kullanamadığı için sol ayağı ile resim yapan Yusuf Arslan’ın , Erzurum Kültür ve Turizm Müdürlüğü Resim Heykel Galerisi'ndeki ''Sol ayağım 3'' isimli resim sergisini oldukça beğendiğini söyleyen Başkan Şahin,”Yusuf kardeşimiz hepimize örnek olmalıdır” dedi.

Kişisel sergisinin ardından Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin’i ziyaret eden Yusuf Arslan ve hocaları Başkan Şahin’e ilgisinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Şahin, “Yusuf Arslan, kardeşimize bu güzel ve örnek çalışmasından dolayı teşekkür ederim. O bizlere yaşamanın hayata bağlanmanın kötü alışkanlık edinmeden herkesin yapacağı iyi şeyler olduğunu bir kez daha hatırlatmıştır. Hayata bakışıyla bizlere ayrı bir renk kazandıran Yusuf’a başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Yusuf’a bu çalışmasından dolayı teşvik maksatlı hediye veren Başkan Şahin, “Yusuf kardeşimizin yaptığı bu çalışmalarda eminim ki ne versek karşılığı olamaz, bunun için bu tür çalışmaları desteklemek belediye başkanı ve bir vatandaş olarak hepimizin görevidir. Umuyorum ki şehrimizde bu türlü örnek çalışmaların devamı gelecektir.” diye konuştu.

Yusuf Arslan ise, “ Gördüğüm yada düşlediğim şeyleri çiziyorum. Tüm engelli arkadaşlarıma sesleniyorum, engellerinden dolayı kendilerini evlerine kapatmasınlar. Yeteneklerini keşfederek hayata dört elle tutunsunlar. Bizlerin attığı her adımda değerli büyüklerimiz yol göstermekte destek olmaktadırlar. Daha iyi şeyler yapabilmek için çalışmalarıma aralıksız devam edeceğim. “ dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 13:59:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?