7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Başkanlardan yılbaşı mesajları

Erzurum Palandöken ve Kazım Karabekir Belediye Başkanları yılbaşı dolayısıyla birer kutlama mesajı yayınladı.

Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal, büyük idealler ve güzel umutlarla yeni bir yılın daha karşılandığını belirterek, “2009 ‘un ülkemize, Ortadoğu’ya ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini Yüce Mevla’dan diliyorum” dedi. Hizmette 5. yıla girildiğini, belediyecilik hizmetini çevreden merkeze doğru getirdiklerini ifade eden Başkan Birdal, “2008 yılında da hemşehrimize hizmet etmekten onur duyduk” dedi.
“Öyle mahalleler vardı ki asfaltla, karoyla, bordürle ve yeşil alanla tanıştırmak bize nasip oldu” diyen Başkan Birdal, 5 yılda, bütün hizmet alanlarında var olduklarını, insana hizmet etmekten de büyük onur ve gurur duyduklarını dile getirdi.
Nice yeni yıllara, sağlıkla, mutlulukla, dolu dolu hizmetlerle girilmesini dileyen Birdal şöyle dedi: “Cenab-ı Hak'tan 2009 yılının tüm insanlığa, ülkemize, Ortadoğu’ya huzur ve barış getirmesini niyaz ediyorum. Bu yıl barışa kardeşliğe atılan adım olsun 2008 yılında yaşanan olumlu veya olumsuz olaylardan dersler çıkarılmalı ve bu dersler ışığında da yeni yılda da umutlarla yeni başlangıçlar yapılmalıdır. Bu vesile ile aziz milletimizin ve çok kıymetli hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, selam ve saygılar sunarım”
Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin ise mesajında, “Bir yılı daha geride bırakmanın burukluğunu ama yeni bir yıla başlamanın umudunu ve sevincini yaşıyoruz”.dedi.

“Her yeni yıl, umudun ve iyimserliğin egemen olduğu bir ortamı da birlikte getirmektedir” diyen Şahin, “Yeni yılda, dünyadaki şiddetin bitmesini, açlık ve yoksulluk sınırında yaşamak zorunda kalan insanlara yardım eli uzatılmasını, insanlığın ortak sorunlarının uluslararası işbirliğiyle çözülmesini, demokrasinin tüm dünyada egemen olmasını, insanlığa yaraşır bir çevre bilincinin gelişmesini diliyorum”dedi.
2008 yılının belediye hizmetleri bakımından hareketli geçtiğini belirten Başkan Şahin “2008 yılı belediye hizmetleri bakımından son derece hareketli geçmiştir. 5 yıllık hizmet dönemimizde Kazım Karabekir Beldemize damgasını vuran çalışmalar yaptık. Halkımızın mutluluğu ve Beldemizin gelişmesi için yapılan çalışmalar yine halkımız tarafından taktirle karşılanmıştır. Bu hizmetlerin yapılmasında emeği geçen, personel arkadaşlarıma , belediye meclis üyelerine, muhtar ,imam ve okul Müdürlerimize, yapılan hizmetlerin korunması noktasında hareket eden vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 13:05:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?