7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Bayanlar sahne alıyor

BAYANLAR SAHNE ALIYOR

Erzurum Albayraklarspor Bayan Futbol takımı, 21 Şubat Pazar günü Cemal Gürsel Stadı’nda ligin ilk maçında Tarsus Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Teknik Direktör Cem Vuraler ve yardımcıları nezaretinde son idmanını bugün yapan Albayraklarspor, Pazar günü oynayacağı maçın başlamasını beklemeye koyuldu. İlk kez Erzurum taraftarının huzuruna çıkacak olan Albayraklarspor’un bayan fubolcuları büyük bir heyecan yaşıyor. Oyuncularının beynini yıkayan Teknik Patron Vuraler, “İlk maçımızda sahadan galibiyetle ayrılıp, taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Tüm futbol severleri Pazar günü saat 12.00’da Cemal Gürsel Stadı’na bekliyoruz.”dedi.

Teknik Direktör Cem Vuraler ve yardımcıları Haluk Sivrikaya ve Nukhet Gürel yönetiminde Cemal Gürsel Stadı’nda yaptığı çift kale maçla zorlu maçın provasını yapan kırmızı-beyazlılarda futbolcuların hırsı teknik heyeti umutlandırdı.

Yapılan çift kale maçı izleyen Albayraklarspor Kulüp Başkanı Fahrettin Albayrak, ilk maçta seyircinin önünde iyi bir futbol oynayarak farklı galibiyete imza atacaklarına inandığını söyledi.

TARSUS’UN ŞANSI YOK

Tarsus maçı öncesinde oldukça iddialı olan bayan futbolcular, Tarsus’a şans tanımadı. Bir birinden yetenekli bayan futbolcuların Albayraklar Spor’da buluştuğuna dikkat çeken bayan futbolcular, taraftarın desteği ile ilk maçtan galibiyetle ayrılacaklarını söylediler.

Bayan futbolcular, “Tüm Erzurumluları bizi desteklemeye davet ediyoruz. Yarın Cemal Gürsel Stadı’nın tribünlerinde taraftarımızı görmek istiyoruz. Destek onlardan galibiyet bizden” diye konuştular.

Teknik Direktör Cem Vuraler’de karşılaşma öncesinde iddialı konuştu. Vuraler, Tarsus’u taraftarın desteği ile eli boş göndereceklerinin altını çizerken, futbolcularına güvendiğini söyledi. İlk maçların her zaman zorlu geçtiğine dikkat çeken genç çalıştırıcı, oyuncularından karşılaşma öncesinde dikkatli olmalarını istedi. Vuraler, “Bayan futbolcularımız ilk kez taraftarın karşısına ve resmi bir maça çıkıyorlar. Onun için hepimizin bayan futbolculara destek vermesi gerekir. Tüm taraftarımızdan doksan dakika boyunca bizleri desteklemelerini istiyoruz. İlk maçımızdan galip gelip, taraftarımıza üç puan hediye etmek istiyoruz, bunu başaracağız.” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 17:38:05
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 17:42:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?