8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Bayanlar yedi bitirdi

BAYANLAR YEDİ BİTİRDİ

Muş Lalespor’a 23 gol atarak tarihi bir skora imza atan Albayraklarspor Bayan Futbol takımı, dün Aziziye İlçesi 75. Yıl Orhan Tavlı Stadı’nda konuk ettiği Ağrı Taşlıçay Kamu Gençkızlarspor’a gol yağdırdı.

Fatih Aygün, Kenan Parlan ve Mehmet Akif Fencioğlu hakem üçlüsünün görev yaptığı maça Albayraklarspor fırtına gibi başladı. Antrenör Yasin Yakışan yönetimindeki kırmızı-beyazlılar, adeta gol olup Ağrı temsilcisinin kalesine yağdı. Hacer ve Tuğba’nın hat-trick yaptığı maçta Albayraklarspor, rakibine tam yedi gol atma başarısı gösterdi. Erzurum ekibinin bir golüne ise Meral imza attı.

AĞRI SAKATA GELDİ

Açık bir havada oynanan maçı Albayraklarspor Kulübü Başkanı Fahrettin Albayrak ve konuk takımın yöneticileriyle Ilıcalı futbol severler izledi. Maçın orta hakemi Fatih Aygün Ağrı Taşlıçay Kamu Gençkızlar takımından Zühal’a kırmızı kart göstererek oyundan ihraç etti. Zühal’in kırmızı kart görmesinin ardından Ağrılı futbolcular bir bir sakatlanmaya başladı ve oyunu terk ettiler. Oyuncu değiştiremeyen Ağrı ekibi ilk yarının sonlarına doğru sahada yaşanan sakatlıklar nedeniyle sahada 7 kişi kaldı.

BİR KIRMIZI DÖRT SAKAT

Ağrı temsilcisinden kaleci Songül maçın ikinci yarısının başlamasının ardından kalesine gelen ilk topta sakatlandığını belirterek oyundan çıktı. Kaleci Songül’ün sakatlanmasının ardından sahada Ağrı Taşlıçay Kamu Gençkızlarspor 6 kişi kalınca futbol oyun kuralları gereği maç bitti ve Erzurum ekibi hükmen galip ilan edildi.

Maçı hükmen kazanan Erzurum ekibi Albayraklarspor puanını 6’ya çıkarttı. Antrenör Yasin Yakışan, “Rakip sahada altı kişi kalınca maç otomatikman bitti. Biz üç puanı hanemize yazdırdık ve yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz 2. Lige çıkmak ve bugün de galip gelerek hedefimize bir adım daha yaklaştık. Futbolcularımı kutluyorum” dedi.

Erzurum ekibi maça Handan, Emine, Filiz, Melek, Nagihan, Meral, Tuğba, Merve, Hacer ve Hatır ilk on biri ile başladı.

BAYANLAR YEDİ BİTİRDİ
BAYANLAR YEDİ BİTİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2010 Pazartesi 16:19:03
Güncelleme :28 Aralık 2010 Salı 11:03:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?