4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Bayır, Hınıs'ta değişim için aday

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Hınıs Belediye Başkan Adayı Selman Bayır, ‘Dünya değişti, Hınıs neden değişmesin’ sloganıyla yola çıktığını söyledi.
 
Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran CHP Hınıs Belediye Başkan Adayı Selman Bayır, 5 yıldan beri fotoğrafçı olarak hizmet verdiği ilçeye belediye başkanı olarak faydalı olmayı amaçladığını kaydetti.

İlçede Besicilik Kooperatifi kurucusu ve başkanlığı yaptığını, Erzurum İli Hınıs ve Karaçoban İlçeleri Bal Üreticileri Birliği kurucusu ve başkanlığını da yaptığını söyledi. Halkın içinden biri olarak sorunları çok iyi bildiğini ifade eden Bayır, “Dünya değişti, Hınıs neden değişmesin? Sloganıyla yola çıktık. Artık bir çok ilden büyük olan Hınıs ilçesinin çehresinin değişmesi zamanı geldi. Bu değişimi gerçekleştirmek için aday oldum.”dedi.

Babası Nadir Bayır’ın İstanbul Esenler’de bir dönem belediye başkanlığı yaptığını da hatırlatan Selman Bayır, belediyecilik konusunda da bilgi ve birikimi olduğunu dile getirdi. Hınıs’la ilgili projelerini de açıklayan Bayır, öncelikle ilçenin tüm mahallelerini modern bir görünüme kavuşturmayı planladıklarını kaydetti.

İlçede geçmişte yaşanan kültür aktivitelerini yeniden canlandıracaklarını ifade eden Bayır, “Halkın sorunlarını koltuktan emir vererek değil, bizzat yerinde ve başında durarak gidereceğiz. İlçemizin meşhur olan suyunu ülkemize tanıtacağız. İlçenin gelir kaynağı olan tarım ve hayvancılığı yeniden eski günlerine döndürmek için projeler üreteceğiz. Yeni sanayi siteleri kuracağız, tapularını alamayan vatandaşlara bu sevinci yaşatacağız. En önemlisi de ilçemizde yaşlılar için bur huzurevi kuracağız.”diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 10:54:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?