4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Bayram kutlaması neşeli geçti

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bayramın ikinci gününde belediye personelleriyle bayramlaştı.

Belediye yemekhanesinde yapılan bayramlaşmaya belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, Hizmet İş sendika başkanı Cevdet Tamgaç, daire müdürleri ve belediye personelleri katıldı.

Mutlu ve neşeli bir şekilde devam eden bayramlaşma programında Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar yaptığı konuşmasın da” Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlediğini, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttuklarını kardeşçe kucaklaştıkları bir gündür. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Erzurum halkının Belediye çalışanlarımızın ve Tüm İslam âleminin mübarek bayramlarını kutluyorum “dedi.

Hizmet İş Sendika Başkanı Cevdet Tamgaç ise “Palandöken ilçe belediye başkanımız Orhan Bulutlara öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Göreve gelir gelmez işçi arkadaşlarımızın içeride biriken alacaklarını vermesinde ve ayrıca bayram öncesi yine ikramiye vermesi sebebiyle işçi arkadaşlarımızın bayrama rahat bir şekilde girmesini sağlamıştır. Bu vesile ile tüm işçi ve memur kardeşlerimin mübarek bayramını canı gönülden kutlar bayramın tüm İslam alemine ve sizlere hayırlara vesile olmasını diliyorum “diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2009 Pazartesi 14:19:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?