4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

BDP'liler olay çıkardı

ERZURUM'DA BDP'LİLER OLAY ÇIKARDI

Erzurum'da BDP tarafından desteklenen bağımsız milletvekili adayı Sebahattin Yılmaz'ın Mahallebaşı semtinde karşılanması sırasında olaylar çıktı. Slogan attıkları için 4 kişinin gözaltına alınması üzerine BDP'liler polise saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, BDP tarafından desteklenen bağımsız milletvekili adayı Sebahattin Yılmaz için Mahallebaşı semtinde karşılama merasimi düzenlendi. Polisin geniş güvenlik tedbiri aldığı merasim sırasında bir grup tarafından bölücü örgüt lehine slogan atılmaya başlandı. Bunun üzerine 1'i parti yöneticisi toplam 4 kişi gözaltına alındı. Partililerin gözaltına alınmaları üzerine kalabalık grup polise saldırmaya başladı. Polis ile partililer arasında kısa süreli arbede yaşandı. Daha sonra arkadaşlarının

serbest bırakılmasını isteyen partililer yol kapama eylemi yaptı. Araçların geçişine izin vermeyen partililer bir süre yol kapama eylemini sürdürdüler.

Polisin parti yöneticileriyle görüşmesi sonrasında yol kapama eylemi sonlandırıldı. BDP'liler daha sonra seçim irtibat bürosuna toplu halde geçerlerken Mahallebaşı semtinde polisin güvenlik tedbiri sürüyor.

ERZURUM'DA BDP'LİLER OLAY ÇIKARDI
ERZURUM'DA BDP'LİLER OLAY ÇIKARDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2011 Pazar 16:09:05
Güncelleme :9 Mayıs 2011 Pazartesi 11:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?