8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

BEAH çalışanlarına moral gecesi

BEAH ÇALIŞANLARI MORAL GECESİ

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, modern binası, üstün tıbbi teknolojisi ve hizmet kalitesinin yanında, düzenlediği sosyal etkinliklerle de farkını hissettiriyor. Hastane çalışanları, düzenlenen müzik eğlence gecesinde bir yılın stresini atarak, moral depoladılar.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’nin, hastanede yoğun iş temposu içinde sağlık hizmeti veren hastane personeline yönelik düzenlediği moral gecesinde, hastane çalışanları canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenmenin tadını çıkardı. Hastanenin çok amaçlı konferans salonunda düzenlenen moral gecesine Başhekim Doç. Dr. Fazlı Erdoğan, Başhekim Yardımcıları, Hastane Müdürü Yavuz Yılmaz, Hastane Müdür Yardımcıları, Başhemşire Emine Dudu, doktorlar, hemşireler, sağlık çalışanları, hastane personeli ve hastanede tedavi görmekte olan hasta ve hasta yakınları katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Başhekim Doç. Dr. Erdoğan; “Öncelikli olarak, gecemize katılma nezaketini gösteren herkese teşekkür ederim. Sağlık hizmeti veren bütün arkadaşlarımız büyük bir özveri ve yoğun iş temposu içinde görevlerini en iyi şekilde yapma gayreti gösteriyorlar. Bu yoğun tempo altında ki çalışmalar zaman zaman stres ve yorgunluğu da beraberinde getiriyor. Geceyi organize eden gönüllü arkadaşlar ve başhekimlik olarak, sizleri bir nebze olsun o yoğun iş temposundan uzaklaştırmak için böyle bir gece düzenledik. Bu geceyi çoktandır düşünüyorduk ancak bugüne kısmet oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlik ortamının bozulmaması inancıyla iyi eğlenceler diliyorum” şeklinde konuştu

Hastane Müdür Yavuz Yılmaz ise bu tür organizasyonların ekip ruhunu canlı tutarak, hizmet kalitesinin sürekliliğini sağlayacağını ifade ederek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 1. yılını dolduran Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet veren tüm birimlere hastane idarecileri tarafından teşekkürname verildi.

Geceye katılanlar, TRT Erzurum Radyosu Mahalli Ses Sanatçısı Murat Cinisli, Osman Korkmaz, Filiz Sezer, Abdullah Zengin tarafından seslendirilen birbirinden güzel türküler ve oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlenerek halay çektiler. Gecenin sürprizi ise, bir Erzurum türküsü olan “Kırmızı Gül” adlı esere başarılı yorumuyla renk katan, hastane Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan’dan geldi. Başhekim Erdoğan’ın söylediği türkü, davetliler tarafından uzun süre alkış aldı.

BEAH ÇALIŞANLARI MORAL GECESİ
BEAH ÇALIŞANLARI MORAL GECESİ
BEAH ÇALIŞANLARI MORAL GECESİ
BEAH ÇALIŞANLARI MORAL GECESİ
BEAH ÇALIŞANLARI MORAL GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 17:36:05
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 17:43:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?