4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

BEAH'ta Hemşireler Günü kutlaması

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi “Hemşireler Günü ve Haftası” münasebetiyle bir dizi etkinlik düzenlendi.

Etkinlikler çerçevesinde BEAH’da görevli hemşirelere Erzurum Öğretmenevi’nde akşam yemeği ve eğlence programı organize edildi.
Modern hemşireliğin kurucusu kabul edilen Florance Nightingale'in doğum günü olan 12 Mayıs tarihinde kutlanan Hemşireler Günü dolayısıyla hastane bünyesinde birtakım etkinlikler yapmayı planladıklarını ifade eden BEAH Başhekimi, Doç. Dr. Fazlı Erdoğan, özveri gerektiren bir mesleğe sahip olan hemşirelere her zaman saygı ve hayranlık duyduklarını belirterek, “Bütün hemşirelerimizin; hasta haklarının, değişen sağlık ihtiyaçlarının, hasta ve hasta yakınlarının beklentilerinin karşılanması ile etkili, verimli ve duyarlı bir sağlık hizmeti sunabilmesinde omuzlarındaki büyük ve kutsal sorumluluğun bilinci ile görevlerini eksiksiz yapma gayreti içerisinde olduğuna şahit oluyoruz.

Her yıl 12 – 18 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Hemşireler Günü ve Haftası münasebetiyle, hastanemiz olarak onların yanında yer aldığımızı göstermek istedik. Hafta içerisinde hastanemiz konferans salonunda gerçekleştireceğimiz programlarla hemşireler haftasını en iyi şekilde geçirmeyi planlıyoruz” dedi.


Gece de ayrıca hemşirelik mesleğinde 25. yılını dolduran BEAH hemşirelerine, Başhekim Doç Dr. Fazlı Erdoğan ve diğer hastane idarecileri tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 14:30:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?