7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

BEAH'tab anlamlı hediye

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Fazlı Erdoğan, hastanenin açılışını yapan Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın, çocuk servisinde tedavi gören hastalarla çektirdiği fotoğrafları hasta yakınlarına hediye etti.


Geçtiğimiz aylarda Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın açılışını yaptığı Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Fazlı Erdoğan; “Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan, bölgemize kazandırılan hastanemizi bizzat ziyaret ederek açılışını gerçekleştirmişti. Bu davranışı, onun sağlık hizmetlerine olan hassasiyetinin de bir göstergesidir. Ziyareti sırasında çocuk servisinde tedavi gören minik hastalarımızla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler sunan başbakanımız, onlarla hatıra fotoğrafları çektirdi. Bizlerde bu fotoğrafları hastane yönetimi olarak, kalıcı birer hatıra amacıyla hastalarımızın ailelerine hediye ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın kendilerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunması, bu fotoğraf kareleriyle ölümsüzleşecek olan hastalarımıza, bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum” dedi.


Başbakan Erdoğan’ın ziyareti sırasında hastanede tedavi görmekte olan Recep Aksakallı’nın dayısı Selçuk Arvuz, yeğeninin bu anlamlı hediyeyi başucundan ayırmayacağını ifade ederek “Başbakanımızın ziyareti ve kendisiyle sohbet edip ilgilenmesi yeğenimi bir hayli mutlu etmiş ve sevindirmişti. Hastanemizin de bu güzel anıyı resmedip bizlere hediye etmesi onun sevincini ikiye katladı. Tedavi aşamasında da bizlere sorunsuz hizmet sunan hastane yönetimine bu güzel hediyeden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 16:40:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?