26
Mayıs
2024
Pazar
ERZURUM

Belediyeden Erzurumspor'a destek

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurumspor’a 400 bin YTL bağışta bulundu.

Büyükşehir Belediyesi’nde bugün düzenlenen basın toplantısıyla Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurumspor Başkanı Bekir Ilıcalı'ya bağışta bulunulan 400 bin YTL'yi teslim etti.

Erzurumspor’un süper lige çıkması yolunda yapılacak her çalışmaya destek verileceğini vurgulayan Başkan Küçükler, Erzurum’un her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi. Erzurum’da yönetimin rahat etmesi uğrunda Erzurumspor’a akar kaynakları oluşturma mücadelesi içerisinde de olduklarını aktaran Başkan Küçükler, şunları söyledi:

“Erzurumspor bu gün hak ettiği yerde değildir. Erzurumspor’un yeri süper ligdir. Bu uğurda yapılacak tüm çalışmalara Büyükşehir Belediyesi olarak destek vereceğimi belirtmek istiyorum. Ayrıca, Büyükşehir belediyesi olarak Erzurumspor’a kalıcı akar kaynağın sağlanması yolunda da projelerimiz var . Bunları da kısa sürede orta yere koyacağız. Ben Erzurum’u seven herkesin Erzurumspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum.”

Başkan Küçükler’den 400 bin YTL'lik çeki alan Başkan Bekir Ilıcalı ise, Erzurumspor’a en büyük desteği Ahmet Küçükler’in verdiğini söyledi. Ilıcalı, “Erzurumspor’a zirve yolunda herkesin sahip çıkması gerekli “ diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 18:08:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?