6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Belediyeden şehitler albümü

Kazım Karabekir Belediyesi Meclisi 2009 yılı tahmini bütçe ve 2009 yılı gelir tarifelerini görüştü. Kapalı oylama usulü ile gerçekleştirilen görüşmeler ittifakla kabul edildi.

Belediye başkanı Dursun Şahin başkanlığında toplanan belediye meclisi 2009 yılı tahmini bütçe ve 2009 yılı gelir tarifelerini görüştü. Meclis oturumunun ardından Kazım Karabekir Belediyesi tarafından hazırlanan Erzurumlu Şehitler Albümü Başkan Şahin tarafından meclis üyelerine tanıtıldı.

Aziz vatanımız uğruna şehit düşen vatan evlatlarının konu edildiği albümün tanıtımının önümüzde ki haftalarda yapacaklarını bildiren Başkan Şahin meclis üyelerinin konuyla ilgili görüşlerini aldı.

Yaklaşık bir yıldan bu yana hazırlıkları süren albümün Ramazan ayı içerisinde tamamlandığını söyleyen Başkan Şahin, ”İnsana saygı, şeffaflık, doğaya özen, verimlilik , kararlılık, tarafsızlık, hoşgörü, tarihine bağlılık, kurumsallaşan yapı, yetkinleşen personeli ile Belediyemiz sosyal anlamda da önemli gelişmeler sağlamış bu günkü şeklini almıştır. Tüm bu hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 17:56:01
Güncelleme :14 Ekim 2008 Salı 18:05:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?