7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

BESTDER’den güreş tepkisi

BESTDER’DEN GÜREŞ TEPKİSİ

Büyük Erzurumspor Taraftarlar Derneği (BESTDER) yönetimi, Büyükşehir Belediyesi’nin 25 Temmuz Pazar günü yapılacak olan karakucak güreşleri için Erzurumspor tesislerindeki çim sahayı belirlemesine tepki gösterdi.

Çim sahada bir basın açıklaması yapan BESTDER Başkanı Zafer Lömenler, sahanın bakımsızlık yüzünden tarlaya dönüşmesine rağmen, güreş maçlarının burada organize edilmesinin kabul edilemez bir durum olduğunu savundu. Lömenler, “Güreşler başka bir alanda yapılsın” çağrısı yaptı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen karakucak güreşlerinin bu yıl Erzurumspor tesislerindeki çim sahada yapılmak istenmesine tepkiler giderek artıyor. BESTDER de tesislerdeki çim sahanın güreşler için kullandırılmak istenmesine basın açıklaması yaparak tepki gösterdi. BESTDER Başkanı Zafer Lömenler, dernek üyeleriyle birlikte geldiği kulüp tesislerinde, güreşlerin yapılacağı çim saha üzerinde tepkilerini dile getirdi.

Erzurumspor’un kapatılmak istenmesi nedeniyle tesislerin de kaderine terk edildiğini, kentteki tek çim sahanın da ilgisizlik ve bakımsızlık yüzünden tarlaya dönüştüğüne dikkat çeken Lömenler, “Sizlerinde yakından gördüğü gibi bu tesislerde ve bu çim sahada güreş müsabakası yapılmak istenmektedir. Bu organizasyon Erzurum ve Erzurumspor’a yapılacak en büyük kötülüktür. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza bir daha sesleniyoruz; Lütfen bu kararınızdan vazgeçiniz ve güreş müsabakasını başka bir yerde yapınız” dedi.

Erzurumspor’un kapatılarak, Büyükşehir Belediyespor’un 3. Lig’e çıkarılmak istendiğine de dikkat çeken Lömenler, “Bizim tek takımımız Erzurumspor’dur. Başka bir takımı desteklememizi de kimse beklemesin. Buna göz yumanları hiç kimse affetmeyecektir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 18:43:00
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 19:00:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?