7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Bilecikli gençler Erzurum’da

BİLECİKLİ GENÇLER ERZURUM’DA

Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri Gençlik Merkezleri arasında genç değişim başladı. Bu kapsamda Bilecikli gençler Erzurum’a geldi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, dün Bilecikli gençleri ağırladı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü faaliyet programında yer alan ve Gençlik Merkezleri arası genç değişim kapsamında Bilecik Gençlik Merkezi’ne bağlı gençler Erzurum’a geldi.

Yaşları 13 ile 18 arasında değişen 18 genç ve iki idareci Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret ettiler. Gençlik Merkezi şefi İkram Sönmez, Palandöken Gençlik Merkezi Sorumlusu Metin Günay ve Mahallebaşı Gençlik Merkezi Sorumlusu Nazlı Oral’ın da hazır bulunduğu ziyarette. Bilecik Gençlik kafilesinin sorumlusu Neşet Arduç Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a gösterdiği yakın bir ilgiden dolayı teşekkür etti.Erzurum’a geldikleri için çok mutlu olduklarını belirten Arduç, “Beş gün boyunca Erzurum’un tarihi ve turistik yerleri ile 2011 tesislerini gezme ve görme şansını bulacağız” dedi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ise yaptığı açıklamada, gençlerin bu tür geziler sayesinde yurdun dört bir yanını görüp, illerin kültürlerini ve geleneklerini tanıma şansı bulduklarını söyledi.

Çintimar, “Bu tür genç değişimleri gerçekten çok güzel bir proje, bu genç arkadaşlarımız Erzurum’un her yerini gezip görme şansı bulacaklar. 2011 UNIVERSIADE için yapılan tesislerimizi gezip, tanıma şansı bulacaklar. Bilecikli gençleri ilimizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

BİLECİKLİ GENÇLER ERZURUM’DA
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 14:30:05
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 14:34:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?