8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Bilgi yarışmasında ter döktüler

NARMAN’DA LİSELER ARASI BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI YAPILDI

Erzurum’un Narman ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce liseler arası bilgi ve kültür yarışması düzenlendi.

Narman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ve ilçede bulunan liselerin 9’ncu sınıflarının katıldığı liseler arası bilgi ve kültür yarışması Şehit Astsubay Çavuş Soner Özübek Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda yapıldı.

Yarışma öncesi konuşan Narman Lisesi Müdürü Enver Kazan, “Yarışmanın amacının başarılı veya başarısız okul veya öğrenci seçmek değil İlde yapılacak olan orta öğretim kurumları arasında yapılacak olan yarışmada ilçemizi temsil edecek gurubu seçerek bu gurubun hiç olmasa en az yarı finale çıkmasıdır. Yarışmada hangi okul birinci olursa olsun hepsi bizim çocuklarımız onların arasında hiçbir zaman ayrım yapmayacağız” dedi.

Yarışmaya ilçedeki Narman Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi ve Ticaret Meslek Liseleri katıldı Sözel ve sayısal olmak üzere onar soruluk 2 etapta gerçekleştirilen yarışmada Yüz üzerinden her soru 5 er puan olmak üzere 20 soru soruldu. Yarışma sonunda Narman Lisesi 85, Sağlık Meslek Lisesi 65, Ticaret Meslek Lisesi ise 30 puan aldı. Yarışma sonunda 85 puan alarak ilde yapılacak olan yarışmada ilçeyi temsil etmeye hak kazanan Narman Lisesi öğrencilerine ödüllerini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice Kılıç, Sağlık Meslek Lisesine Narman Lisesi Müdürü Enver Kazan, Ticaret Meslek Lisesine ise Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Abdülkadir Akçay verdi.

Yarışmayı öğretmenler ve öğrenciler ilgiyle izledi.

NARMAN’DA LİSELER ARASI BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI YAPILDI
NARMAN’DA LİSELER ARASI BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI YAPILDI
NARMAN’DA LİSELER ARASI BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 09:28:04
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 09:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?