7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

BİM bölge dağıtım deposu açıldı

Erzurum Valisi Sami Bulut, kentte hizmete giren çağrı merkezleri ve dağıtım depolarını bacasız fabrikalar olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Birleşik Mağazalar (BİM) zincirinin 21. bölge dağıtım deposu Erzurum’da hizmete girdi. 13 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan bölge deposu Vali Sami Bulut tarafından açıldı.

Erzurum’un bölge kenti olduğunu belirten Vali Sami Bulut, “Havayolu, demiryolu ve karayolu ulaşım imkanları ile önemli bir merkezdir. Erzurum, 2011 oyunları ile daha çok gündeme gelecektir. İlimiz hizmet sektörünün gelişmesi noktasında da önem arz etmektedir. Çağrı merkezleri ve bu tür dağıtım merkezlerini biz bacasız fabrikalar olarak değerlendiriyoruz. İnşallah bu tür yatırımlar artarak devam edecektir.” dedi.

BİM İcra Kurulu Başkanı Galip Aykaç 21. bölge dağıtım deposunun 6 ayda tamamlandığını ve 13 bin metrekare kapalı alana sahip olduğunu söyledi. BİM’in Türkiye genelinde faaliyet gösterdiğini ifade eden Aykaç, şirketin, Türkiye genelinde 2 bin 180 mağazası, 13 bin çalışanı ve 500 civarında da tedarikçisinin olduğunu kaydetti.

Bölge dağıtım deposu daha sonra Vali Sami Bulut, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Dadaşkent Belediye Başkanı Güven Gülüm, BİM İcra Kurulu Başkanı Galip Aykaç ve BİM’in CEO’su Jos Simons tarafından açıldı. Vali Bulut ve beraberindekiler daha sonra dağıtım deposunu gezerek icra kurulu başkanı Galip Aykaç’tan bilgi aldılar.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 15:41:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?