7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Bir babanın feryadı…

BİR BABANIN FERYADI…

Erzurum’da 2 çocuğunun doktorların ihmali sonucu öldüğünü söyleyen baba Suat Aydın, 5 yıldır sürdürdüğü hukuk mücadelesini devam ettirebilmek için gerekirse böbreğini satabileceğini söyledi.

2005 ve 2007 yıllarında biri 15 diğeri 9 aylık iken hayatını kaybeden çocuklarının doktorların ihmali sonucu hayatını kaybettiğini öne süren Suat Aydın (43), 28 Eylül 2009 tarihinde eşi ile birlikte Erzurum Adliyesi önünde intihara teşebbüs ederek sesini duyurmaya çalışmıştı.

5 yıldır sürdürdüğü hukuk mücadelesinde her şeyini sattığını söyleyen Suat Aydın, “2 evladım doktorların ihmali sonucu öldü. Onların hukuk mücadelesini sonuna kadar sürdürmeye kararlıyım. Artık satacak hiçbir şeyim kalmadı. Evimdeki eşyaları dahi sattım. Sakat olduğum için çalışamaz durumdayım. Gerekirse tek böbreğimi satarak çocuklarımın hukuk mücadelesini sürdürmeye kararlıyım. Sorumluların cezalandırılmasını istiyorum” diye konuştu. Bugüne kadar çalmadık kapı bırakmadığını söyleyen Aydın, “Sesimi kimseye duyuramadım. Amacım suçluların cezalandırılması. İki çocuğumu kaybettikten sonra kaybedecek hiçbir şeyim kalmadı” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 16:51:00
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 16:57:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?