7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Bir sentetik saha da Hınıs’a

BİR SENTETİK SAHA DA HINIS’A

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, bir sentetik Çim Futbol Sahası da Hınıs’a yapacaklarını ve tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Üniversiade Arena Stadı’nın yanı sıra 3 Temmuz Stadı’nın yerine iki sentetik çim saha yapan ve Mecidiye Mahallesi, Oltu ve Yüzme Havuzu’nun yanında sentetik çim saha inşaatı başlatan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, bir sentetik Çim Saha da Hınıs ilçesine yapacaklarını belirterek, tüm işlemlerin tamamlandığını belirtti. Belediye Başkanı Enver Taçyıldız ile protokol yaptıklarını ifade eden Çintimar, en kısa sürede sahanın yapımına başlanacağını söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Hınıslı gençlerin de en sağlıklı bir ortamda spor yapmaları ve futbol oynamaları için sentetik çim saha yapacaklarını belirterek, “Artık Hınıslı gençlerimiz de tozdan topraktan kurtulacaklar. Yeşil bir zeminde top koşturacaklar. Hınıs ilçemize yapacağımız sentetik çim saha da hem modern bir görünümde olacak hem de futbol oyun kurallarına uygun bir saha olacak” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 13:33:01
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 13:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?