7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Birdal: Yatırımcıya destek vermeye hazırız

Erzurum Sanayi Odası (ESO) Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal’ı makamında ziyaret ettiler. Göreve yeniden seçilen Hınıslıoğlu, Erzurum’un sorunlarının biran önce çözüme ulaştırılması için birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Turizm, hayvancılık ve sanayinin geliştirilmesi ve yeni projelerin ortaya konulması gerektiğini ifade eden Hınıslıoğlu, “Turist dağa geliyor ve bir hafta kalıyor ve sonra uçağa binip gidiyor. Turisti şehre çekmenin yollarını aramalıyız" dedi. Turistlerin damak tatlarına hitap edebilecek mutfaklar oluşturmak gerektiğine işaret eden Hınıslıoğlu, "Turisti şehre çekmenin yolları üzerinde durmalıyız. Ayrıca şehirde bir kültür merkezi yapılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal ise yerel yöneticiler olarak şehrin sorunlarının çözümü noktasında üzerlerine düşen görevi seve seve yapmak istediklerini belirtti. “Şehre kim bir çivi çakarsa ona her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuşan Birdal, ikinci bir üniversitenin şehre kazandırılması için çabalarının olduğunu söyledi. Birdal, “Herkes elini taşın altına koymalı. Bu şehir birlikteliği mutlaka yakalamalı. Aksi halde sorunları sadece söyler dururuz. Çözümü olmaz” dedi.

Mehmet Seçer
Yayın Tarihi : 19 Mart 2005 Cumartesi 04:02:34
Güncelleme :25 Mart 2005 Cuma 16:33:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?