7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Blues rüzgarı Erzurum’da esti

BLUES RÜZGARI  ERZURUM’DA ESTİ…

Türkiye’nin ilk ve tek Blues festivali Efes Pilsen Blues Festival, 2010 yılının 11.i durağı olan Erzurum’da gerçekleştirilen konserle Blues severlerle buluştu.

Festivalin bu yılki konukları; Kenny Neal, Mitch Woods & His Rocket 88s ve Samuel James, etkileyici performanslarıyla Erzurum Polat Renaissance Hotel’de unutulmaz bir geceye damgasını vurdu.

Geçen 20 yılda 81 grup ve 243 sanatçıyı ağırlayan Efes Pilsen Blues Festival, 21. yılında da unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatmaya devam ediyor! Festivalin 11. durağı olan Erzurum, Polat Renaissance Hotel’de gerçekleşen konserle Blues müziğinin eşsiz melodileri yankılandı.

Doğup büyüdüğü Louisiana’nın müzik kültürüne modern bir bakış getirip Baton Rouge Blues’uyla sentezlediği kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Kenny Neal; New Orleans’e özgü Blues’u tekrar yorumlayan Mitch Woods & His Rocket 88 ve Blues müziğinin en dinamik isimlerinden Samuel James, etkileyici performanslarıyla Erzurumluları coşturdu.

20 şehir ve 24 konseri kapsayan Blues Festival, Trabzon, Ankara, Edirne, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Eskişehir, Bursa ve İstanbul illeriyle devam edecek.

BLUES RÜZGARI  ERZURUM’DA ESTİ…
BLUES RÜZGARI  ERZURUM’DA ESTİ…
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2010 Pazartesi 10:23:02
Güncelleme :18 Ekim 2010 Pazartesi 13:25:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?