6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Boks mili takmının kampı sürüyor

Genç Milli Boks takımı Ekim ayında Meksika da yapılacak olan Genç Milli Boks Dünya Şampiyonası öncesinde kamp ayağının ilki olan Erzurum kampını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Milli takım 35 genç boksör ve 15 antrenör ile çalışmalarını Palandöken Belediyesi Kapalı Spor salonunda Baş antrenör Esat Çelik nezaretinde aralıksız olarak çalışmalarına devam ediyor. Genç Milli Boks takımı 07- 20 Ağustos tarihleri arasında Erzurum da yapacağı kampı noktaladıktan sonra 25-31 Ağustos tarihleri arasında ikinci kampını Ankara da sürdürecek. Ankara da ki bir haftalık kampın ardından 2- 8 Eylül tarihleri arasında Almanya da düzenlenecek olan turnuvaya katılacak. Almanya da ki turnuvanın ardından boksörler daha sonra 22 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında Meksika da yapılacak olan dünya şampiyonasına katılacaklar.

Milli takım baş antrenörü Esat Çelik yapılan kampı çok güzel değerlendirdiklerini belirterek ”Erzurum çok güzel bir ilimiz. Burada kamp yaptığımız için mutluyuz. Kampımıza 35 genç boksör ve 15 antrenör katılıyor. Çalışmalarımızı hummalı bir şekilde sürdürüyoruz. Amacımız yapacağımız bu kamplarda boksörlerimizi iyi yetiştirebilmek.Almanya’daki ve Meksika’daki maçlarda başarılı mücadele ederek madalyalar kazanmak ve ülkemize gururla dönmek istiyoruz.” dedi.

Kamp müdürü Gürkan Sönmez ise Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal ve Kulüp Başkanı Zafer Aynalı’ya Milli Takıma göstermiş oldukları yardımlardan dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 18:21:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?