4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Boksörler Erzincan yollarında

BOKSÖRLER ERZİNCAN YOLLARINDA

Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonası yarın Erzincan’ın Refahiye ilçesinde başlayacak. Müsabakalara katılacak olan Erzurumlu boksörler Erzincan’a hareket etti.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde boksörler Erzincan’a gitti. Boks Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonası yarın sabah Erzincan’da başlayacak. Bu akşamki teknik toplantıya yetişmek için Erzurum boks kafilesi karayolu ile Erzincan’a gitti. Erzincan’ın Refahiye ilçesinde yapılacak olan Alt Minikler Boks Şampiyonası’na giden kafilede 26 sporcunun yanı sıra kafile başkanı Muhsin Köylü ile antrenörler Erol Çavuşoğlu ve Cuma Yılmaz yer aldı. Kafile başkanı Muhsin Köylü, 12-19 Temmuz 2011 tarihlerinde Erzincan’ın Refahiye ilçesinde yapılacak olan ve yüzlerce boksörün mücadele edeceği karşılaşmalarda Erzurum adına da 19 siklette 26 boksörün ringe çıkacağını söyledi. Hedeflerinin takım halinde şampiyon olmak olduğunu belirten Köylü, “Bunun için ringe çıkacağız ve hedefimizi kovalayacağız” dedi.

Bu arada Erzurumlu Furkan Medetoğlu ile Muhammet Aydın, Üst Minikler Milli takımına seçildi. İki boksör Rusya’nın Grozni şehrinde yapılacak olan Okullar arası Dünya Şampiyonası Uluslararası Hazırlık Turnuvası’nda Türkiye’yi temsil edecekler.

BOKSÖRLER ERZİNCAN YOLLARINDA
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2011 Salı 12:15:00
Güncelleme :12 Temmuz 2011 Salı 12:27:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?