7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Boksörlerden başkana ziyaret

Kazım Karabekir Belediyespor'un boksörleri, Belediye Başkanı Dursun Şahin'i ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay Kars’ta yapılan özel turnuvada 2 birincilik, 3 ikincilik, 2 üçüncülük alan genç boksörler, dün Erzurum'da yapılan Minikler Erzurum İl birinciliği karşılaşmalarında 7 altın, bir gümüş iki bronz madalya alarak takım halinde birinci oldular. Altın yumruklar 23 Haziran'da Gümüşhanede yapılacak olan minikler Türkiye şampiyonasına katılacaklar.

Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, genç sporculara çeşitli hediyeler vererek, öğütlerde bulundu. Başkan Şahin sporda başarının yanı sıra ahlakın ve saygının ön planda olması gerektiğini söyledi. Şahin;“ Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözü doğrultusunda çalışmalı, çevrenizdekilere her hareketinizle olumlu örnek olmalısınız. Bizler yerel yöneticiler olarak sizler için imkanlar dahilinde çalışmaktayız.Sizlere gerekli destek verildiği taktirde büyük başarılar elde edeceğinize güvenim tamdır. Erzurum da almış olduğunuz başarının Gümüşhane’de yapılacak olan müsabakalar dada devam etmesini dilerim.”dedi.

Kazım Karabekir Belediyespor Kulüp Başkanı Necati Yumuk ise “ Belediye Başkanımız Dursun Şahin’ e bugünde kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı tüm sporcularım adına şükranlarımı sunarım. Şehrimizden Başarılı sporcuların yetişmesi ve gençlerin kötü alışkanlıklar edinmememsi için Belediye Başkanımız bugüne kadar örnek davranışlar sergilemiştir. Başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini dilerim”diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 15:41:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?