7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Boksörlerden Çintimar’a teşekkür

BOKSÖRLERDEN ÇİNTİMAR’A TEŞEKKÜR

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, boksörleri elektrik atölyesinde çalışmaktan kurtardı. Çintimar, boksörlerin Şükrü Paşa Semtinde açılan Spor Salonu’nda boksörlerin çalışmasını sağladı.

Kazım Karabekir Belediyesi’nin kapanmasından sonra ortada kalan boksörler, şehir merkezinde çalışacak boks salonu bulamadıkları için Sinan Tunçkılıç’a ait elektrik atölyesinde çalışarak şampiyonalara ve turnuvalara hazırlanıyorlardı. İlk kez Şükrü Paşa Semtinde açılan spor salonunda boks antrenmanı yapan sporcuların mutlulukları gözlerinden okundu.

Sporcuların yanı sıra Antrenörler Ayhan Tunçkılıç ve Erol Sucu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a kendilerini atölye köşelerinde çalışmaktan kurtardığı için kendisine teşekkür ettiler.

Çintimar’ı Erzurum’a böyle bir spor salonu kazandırmaktan dolayı kutlayan Tunçkılıç Spor Kulübü Antrenörlerinden Ayhan Tunçkılıç, “Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar ve basınımızın duyarlı davranması sonucu elektrik atölyesinde çalışmaktan kurtardık. Çok mutluyuz. Basınımıza da şu ana kadar sesimize kulak verdiği ve duyarlı davrandığı için teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar da Erzurum’a böyle bir spor salonu kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, bundan sonra bu tür tesislerin sayısının artması için daha da çok çalışacaklarını söyledi.

Çintimar, daha sonra boksörlerin idmanını izledi.

BOKSÖRLERDEN ÇİNTİMAR’A TEŞEKKÜR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 15:00:04
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 16:32:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?