6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Bulut ve Aydın BEAH'ı gezdi

AK Parti Erzurum Milletvekili Yrd.Doç.Dr. Saadettin Aydın, hükümetlerinin sağlık alanında büyük bir atılım yaptığını bildirdi. 

Erzurum Valisi Sami Bulut ile AK Parti Milletvekili Yrd.Doç.Dr. Saadettin Aydın, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (BEAH) incelemelerde bulundu. Kısa bir süre önce hasta kabulüne başlayan hastanenin servislerini gezerek Başkehim Doç. Dr. Fazlı Erdoğan’dan bilgi alan Vali Bulut ile milletvekili Aydın, hasta ve yakınlarıyla da görüştüler. 

Çocuk servisinde yatmakta olan ilkokul 2. sınıf öğrencisi Fırat Arı’ya geçmiş olsun diyen AK Parti Milletvekili Saadettin Aydın, hasta ve yakınlarının verilen hizmetten memnun olduklarını söyledi. 

Sağlık alanında hükümetin büyük bir atılım gerçekleştirdiğini belirten milletvekili Yrd.Doç.Dr. Saadettin Aydın, “Yeni hastanemizde tedavi gören hastalarla görüşüp onların isteklerini ve sıkıntılarını dinleme imkanı bulduk. Şuana kadar görüşlerini aldığımız hastalar hastanemizden ve kendilerine sunulan hizmetlerden bir hayli memnun olduklarını söylediler. Bu gerçekten sevindirici ve gurur verici bir gelişme. Hastalarımızın yüzlerinin güldüğünü görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Onlara bu kalitede hizmet sunan başta Başhekim Bey olmak üzere tüm hastane personeline teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 

Amaçlarının sağlık hizmetinde sürekli kaliteyi ve yeniyi yakalama olduğunu ifade eden BEAH Başhekimi Doç Dr. Fazlı Erdoğan, hastane olarak Türkiye’nin özellikle sağlık turizminde de adına yakışır bir konumda olması için çalışacaklarını belirtti. 

Erdoğan; “Hastalıklara çare bulmak için yurt dışına gidilen bir Türkiye’den ziyade tedavi için gelinen bir Türkiye oluşturma gayreti içerisindeyiz. Bu hedefimizi bakanlığımızın gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarla tamamlama noktasına geldik. Hastalara sunulan hizmet kalitesi ve alanında uzman hekimlerimizin sayesinde bölgemiz ve ülkemizde birçok sağlık sorunu artık çözümsüz kalmayacak.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 12:28:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?