4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Bulutlar büfecileri dinledi

Palandöken Halk Ekmek Fabrikasında üretilen halk ekmeği satan 25 büfeciyle belediye meclis salonunda bir araya gelen Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, büfecilerin sorunlarını dinledi.

Yaklaşık 10 bin kapasiteli Halk Ekmeği Fabrikasında üretilen halk ekmeğini vatandaşlara ulaştıran Halk ekmeği büfelerini yıllardır bekleyen sorunlarına çözüm üretilmesi amacıyla büfecilerle bir araya gelen Başkan Bulutlar, “Sorunlarınızı aşağı yukarı tahmin edebiliyorum. Bu sorunlarınızı hemen çözüme kavuşturmamız mümkün değil. Ama zaman içerisinde sorunlarınızı en asgariye indirmek bizlerin görevidir. Sizlerden tek isteğim biraz daha sabırlı olmanız. Mutlaka sorunlarınızın tamamı olmasa da beklentilerinize cevap verecek şekilde çözüme kavuşturacağız. Sizler mevzuatlar ve kurallar dışına çıkmadan hizmetlerinize devam edin. Rekabet edebilmeniz için şartları zorlayacağız” dedi.

HEM SAĞLIKLI HEM UCUZ

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Ekmek, bizlerin temel gıdasıdır. Bu nedenle üretimi de çok sağlıklı olmalıdır. Palandöken Belediyesi Halk Ekmek tesislerinde, temiz ve sağlıklı ekmek üretilecektir. Her Palandökenli gönül rahatlığıyla bu tesislerden üretilen ekmeği satın alabilir. Çünkü halk için üretilen bu ekmekler hijyenik kurallar çerçevesinde üretiliyor ve satışa sunuluyor. Bugün 10 bin kapasiteli ekmek üretim tesislerimizden üretilen bin ekmeği de halka ücretsiz dağıtıyoruz. Bu dağıtımı sizlerin aracılığıyla yapıyoruz. Lütfen ücretsiz ekmek almaya gelen hiçbir vatandaşımızı rencide etmeden hakları olan ekmekleri nezaket kuralları içerisinde hürmet göstererek verin” dedi.

SORUNLARIMIZI DİNLEYEN BİR BAŞKAN BULDUK

Palandöken İlçesinde yıllardır halk ekmeği satan büfeciler olarak ilk defa bir Belediye Başkanının, büfecilerin sorunlarına çözüm üretmek dinlediğini kaydetti. Büfeciler, Başkan Orhan Bulutlar'a bu davranışından dolayı teşekkür ederek yapılacak her hayırlı işin sonuna kadar arkasında duracaklarını sözünü verdiler.

 

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 23:42:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?