4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Bulutlar'a tebrik yağıyor

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Özel Sevgi Kreş ve Anaokulu öğrencileri öğretmenleri Naci Korucu ve Medeni Demirtaş nezaretinde Palandöken ilçe belediye başkanı Orhan Bulutları makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

15 yıl öğretmenlik yaptığını belirten Başkan Bulutlar ”Bugün bana yapılan bu ziyaret çok anlamlı ziyaret oldu. Bir eğitimci olarak Eğitim ve öğretime çok önem veriyorum .Ya öğretmen ol ,ya öğrenci ya da her ikisini de seven biri olan 4’ncüsü olma hadisi şerifine uyan biri olarak her zaman eğitim ve öğretimin yanında olacağım” dedi.

Palandöken ilçe Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamında ziyaret eden İnşaat Mühendisleri Erzurum Şube Başkanı Ünal Kıraç ve Yönetim kurulu üyeleri Fatih Hattatoğlu ve Ferhat Bingöl hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
İnşaat Mühendisleri Erzurum Şube Başkanı Ünal Kıraç, Belediye başkanı Bulutlar’dan ortak çalışma alanlarının belirlenmesi, İnşaat denetimlerinin daha sağlıklı yürümesinin sağlanması konusunda yardım istedi.

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise ”İlk ilçe belediye başkanı olmam açısından inşaat konusunda gerekli hassasiyeti göstereceğimden emin olabilirsiniz. Zaten oluşturacağımız danışma meclisinde her sivil toplum örgütlerinden birer kişiye yer vereceğiz. Kaçak yapılaşmaya göz açtırmayacağız. Bundan sonrada zaten sivil toplum örgütleriyle beraber el ele verip hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Ben parti rozetimi çıkardım şimdi hizmet zamanı çalışma zamanı her kesin belediye başkanıyım ayrım yapmadan hizmetlerimiz devam edecektir. Ziyaretinizden dolayı da sizlere ve yönetim kurlu üyelerinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 18:20:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?