8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Büyükşehir Belediyesi çalışıyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ’NCE BUZLANAN YOLLARDA TUZLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Erzurum’da kar yağışı sonrasında Büyükşehir Belediyesi ekiplerince buzlanan yollarda tuzlama çalışmasına başlanıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, buzlanan yollara karşı sürücüleri uyararak, “Bu gece sabaha karşı, yollarda buzlanma riski var. Sürücülerin özellikle gizli buzlanmaya karşı dikkat etmeleri gerekiyor. Ana arterlerde daha önce buzlanma olduğu için sürücülerin buralarda hızlarını önemli ölçüde azatlamaları, can ve mal emniyeti bakımından önemli. Ekiplerimiz, ana arterler ve kavşak noktalarında kar kürüme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Herhangi bir olumsuzluk ve buzlanmaya karşısında ekiplerimiz çalışmalara başladı.” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadelede çok ciddi araç gereçlere sahip olduğunu, bu araç ve gereçlerin kullanımı ile geçmiş yıllarda şehirde sıkıntı yaşanmadığını ifade eden Küçükler, karla mücadele ekipleriyle gerçekleştirilen toplantıda karla mücadele hazırlıklarını yaptıklarını kaydetti.

Başkan Küçükler, “Büyükşehir Belediyesi olarak kış mevsiminde karla mücadele çalışmalarında 150 personelle yürüteceğiz. Karla mücadele çalışmalarında, son model makina parkıyla 3 greyder, 1 kar savurma makinası, 5 kepçe, 50 kamyon, aracıyla kar temizleme çalışmalarını sürdüreğiz.” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ’NCE BUZLANAN YOLLARDA TUZLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ’NCE BUZLANAN YOLLARDA TUZLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2010 Pazar 15:46:03
Güncelleme :13 Aralık 2010 Pazartesi 15:37:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?