6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Büyükşehir Belediyesi'nden bayramlaşma

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde bayramlaşma bugün yapıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldı bayramlaşmaya ev sahipliği yapan Başkan Ahmet Küçükler, “Bu bayramda, Erzurum halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

Şahin Düğün Salonu’nda yapılan bayramlaşmaya Büyükşehir Belediyesi çalışanları, muhtarlar, sivil toplum örgüt temsilcileri ile Erzurumspor yönetici ve futbolcular da katıldı. Başkan Küçükler, yaptığı konuşmada; Erzurum’un sorunlarından süratle sıyrıldığını ifade ederek, “Bayramlar, birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi ve hoşgörünün doruğa çıktığı günlerdir. Ben halkıma ailesi ve çocuklarıyla mutlu ve nice sağlıklı bayramlar diliyorum. Bu bayram, öncesi Türkiye’de eşi ve benzeri olmayan otoparkı hizmete açtık. Bunun yanında Erzurum tarihinin en önemli ve en pahalı yatırımlarından biri olan içme suyunu bitirdik ve şehre su vermeye başladık. Erzurum halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu ile bayramı idrak ediyoruz. Halkımızın destek ve duaları ile daha çok şeyler başaracağız” dedi. 

BAŞKAN KÜÇÜKLERE BAYRAM JESTİ 

Öte yandan Erzurumspor yönetici teknik heyet ve futbolcular Büyükşehir Belediyesi’nin bayramlaşma törenine katılarak desteklerinden dolayı başkan Ahmet Küçüklere Erzurumspor armalı porselen futbol topu hediye ettiler . 

Erzurumspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Çakmak, Genel Sekreter Mehmet Aydın, Teknik Direktör Osman Özköylü, Yardımcı Antrenör Semavi Uzun, futbolculardan İsmail ve Umut bugün büyükşehir belediyesinin şahin düğün salonunda yapılan bayramlaşma törenine katıldılar. Teknik direktör Osman Özköylü ile sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, takım üzerinde dolaşan karabulutların dağılması dileğinde bulundu. 

Erzurumspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Çakmak bugün kadar Erzurumspor’a en fazla maddi destekte bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e desteklerinden ötürü Erzurumspor armalı porselen futbol topunu hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 16:33:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?