7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Büyükşehir’den asfalt atağı

BÜYÜKŞEHİR’DEN ASFALT ATAĞI

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 2010 yılında asfalt ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekipleri yeni dönem çalışmaları kapsamında, şehrin değişik bölgelerinde asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları yapıyorlar.Tortum yolu üzerinde asfalt yenileme çalışması yapan ekipler yaz dönemi süresince belirlenen program dahilinde çalışmalarını sürdürecek.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi sorumlu olduğu ana arterlerde asfaltlama çalışmalarının bu yıl kapasitenin çok daha üstüne çıkaracağını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, asfaltın kent ve ulaşımın vazgeçilmez bir parçası olduğunu söyledi.

Küçükler, ikinci etapta bulunan bozuk yollardaki asfaltın kazınarak yeni asfalt atıldığını anlatarak, çalışmaların dönemsel olarak bölge bölge devam edeceğini kaydetti. Başkan Küçükler, “Yıllarca ihmal edilmiş bulunan bağlantı yollarının araştırıp, vatandaşın ulaşımının kolaylaştırılması için çaba sarf ediyoruz. Şehir adeta bir şantiyeye dönmüş halde. Tek amacımız Erzurum’a daha da güzel bir görünüm kazandırmak” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 17:33:05
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 14:12:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?