4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Büyükşehir'den canlı tanıtım

BÜYÜKŞEHİRDEN CANLI TANITIM

Erzurum Büyükşehir belediyesince kiralanan canlı yayın aracı 24 saat ücretsiz olarak tüm kanallara Erzurum’dan görüntü ve tanıtım hizmeti sağlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Yaptığımız bu çalışma Erzurum için çok önemli bir tanıtım hizmetidir Başlattığımız bu hizmette başarıya ulaştı. Erzurum’un yurt içinde ve yurt dışında etkin şekilde tanıtılması için Erzurum’un tanıtılması için Büyükşehir Belediyesi olarak başlattığımız tanıtım çalışmaları başarılı bir şekilde devam ediyor” dedi.

Küçükler daha sonra şunları kaydetti; “Bu süreç bir fırsattır bu süreci iyi değerlendirmemiz lazım Erzurum’un sosyal, kültürel, ve coğrafi yapısı hakkında tanıtımlar yapıyoruz Tüm TV kanallarında Erzurum’u canlı yayınlanan programlara taşıyoruz İldeki tarihi mekanlarımızı ve gelişmeleri tüm dünyaya aktarıyoruz. Bundan daha güzel bir hizmet olabilir mi?”

Erzurum’un olimpiyat şehri olma yolunda büyük mesafe aldığını anlatan Başkan Küçükler, “Erzurum’un turizmdeki potansiyeli ortalamasının üstüne çıkmıştır. Bunu dünyaya ve Türkiye’ye anlatarak 25’nci Üniversiade kış oyunlarını iyi değerlendirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİRDEN CANLI TANITIM
BÜYÜKŞEHİRDEN CANLI TANITIM
BÜYÜKŞEHİRDEN CANLI TANITIM
BÜYÜKŞEHİRDEN CANLI TANITIM
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 15:18:05
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 15:29:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?