7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Buz hokeyciler tam gaz

ERZURUMLU BUZ HOKEYCİLER TAM GAZ

Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak Buz Hokeyi Süper Ligine çıkan Gençlikspor’da lig hazırlıkları tam gaz sürüyor. Hokeyciler, hem ligde hem de Üniversiteler arası Kış Oyunları’nda (UNİVERSİADE) başarı arıyor.

Erzurum’un Süper Ligdeki temsilcisi Gençlikspor Buz Hokeyi takımı, lig hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Antrenör İkram Çintimar yönetiminde lige bilenen hokeyciler, bir yandan da UNİVERSİADE için ter döküyorlar. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Buz Hokeyi Salonu’nda yoğun bir tempoda idmanlarına devam eden hokeyciler, zafer sözü verdiler. Hokeyciler, “Geçen yıl Süper Lige çıktık, amacımız bu ligde kalıcı olmak. Büyükler kategorisinde yapılan Süper Lig maçlarına Erzurum olarak iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz büyük zaferlere imza atmak” diye konuştular.

RAKİPLER BİZDEN KORKSUN

Gençlikspor Kulübü Buz Hokeyi Takımı Antrenörü İkram Çintimar, oyuncularına teknik ve taktik idmanlarının yanı sıra hırs ve cesaret aşılıyor. Genç Antrenör, “Geçtiğimiz yıl tüm rakipler gücümüzü gördü, bu yılda rakipler bizden korksun, buz pistinde tüm rakiplerimizi dize getireceğiz. Şu anda hazırlıklarımız yoğun bir tempoda devam ediyor. Sporcularımıza güveniyorum. Geçen yıl bir tarih sayfası açan sporcularım, bu yılda tarih yazamaya devam edecekler” şeklinde konuştu.

Takımın en önemli silahlarından biri olan ve UNİVERSİADE Milli takımının da en etkili kozlarından biri olan Abdulkerim Çintimar, “Bu yıl bizim için çok farklı olacak, hem UNİVERSİADE de hem de kulüpler liginde herkesin gözü bizim üzerimizde olacak. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

ERZURUMLU BUZ HOKEYCİLER TAM GAZ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2010 Cuma 16:07:04
Güncelleme :10 Aralık 2010 Cuma 16:28:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?