7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Buz hokeyi ligi tam gaz

BUZ HOKEYİ LİGİ TAM GAZ

Buz Hokeyi Gençler Liginde lider durumda bulunan Gençlikspor bayan takımı, İstanbul Atakspor’a 3-1 mağlup oldu.

Buz hokeyi ligi maçları yoğun bir şekilde sürüyor. Buz Hokeyi Bayanlar liginde Cumartesi günü Erzurum Polis gücü ile İstanbul Atak spor karşı karşıya geldi. Palandöken İlçesinde bulunan Buz Hokeyi Salonu’nda yapılan maçta Erzurum ekibi rakibini 5-2 mağlup etmeyi başardı.

Pazar oynanan maçta ise saat 12.00’da Gençlik spor ile İstanbul Atak Karşılaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maç konuk takımın 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Zorlu karşılaşma sonunda Erzurum ekibi namağlup unvanını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Antrenör İkram Çintimar’ın talebeleri iyi oynamalarına rağmen maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Maç sonunda iki takım oyuncularının arasında sözlü tartışma yaşanırken, iki takım antrenörleri oyuncuları yatıştırmayı başardı.

Erzurum’da oynanan maçlarda davetliler ve sporcuların aileleri ile seyirciler tribünlerdeki yerlerini aldı. Özellikle yaşlı kadınların torunlarını izlemek için Buz Hokeyi Salonu’na gelmeleri dikkatlerden kaçmadı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Genç Bayanlar Buz Hokeyi Liginin çekişmeli geçtiğini belirterek, sporseverlerin maçlara gösterdiği ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Çintimar, “Spor salonlarımız ve spor sahalarımızda çok sayıda spor etkinliği oluyor. Resmi müsabakalar oynanıyor. Buz hokeyi ligi de ilimize renk getirmiştir.” dedi.

BUZ HOKEYİ LİGİ TAM GAZ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 13:27:02
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 13:31:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?