4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Buz hokeyi seçmeleri start aldı

Erzurum'da düzenlenecek 2011 ÜNİVERSİAD oyunları kapsamında buz hokeyi dalında sporcu yetiştirilmesi için çalışmalara hız verildi.

Yenişehir'de bulunan buz hokey salonunda organize edilen seçmelerin ilk ayağına 05-09 yaş arası 19 çocuk katıldı. Çinli Hoca Lun Song nezaretinde yapılan seçmelere katılan sporcular renkli görüntüler ortaya çıkardılar. Çinli hoca bazı sporcularla yakından ilgilenirken seçmeler sonrasında eğer gereken özeni göstererek çalıştıkları takdirde ileride çok başarılı işlere imza atabileceklerini belirtti.

Seçmeleri takip eden Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Erzurum’da sporcu sayısının her geçen gün arttığını ifade ederek, " 2011
ÜNİVERSİAD oyunları kapsamında buz hokeyi dalında sporcu yetiştirilmesine hız verdik. Bu sranşta uzman Çin'li hocamız çocuklarımıza eşlik ediyor. Buz hokeyi sporuna da ilgi artıyor" dedi.

Çintımar, ayrıca A Milli Buz Hokeyi takımının da 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Olimpiyatlarına ev sahipliği yapacak olan Erzurum’da kamp yaptıklarını hatırlatarak, milli sporcuların Dünya şampiyonası için yarın kentten ayrılacakları kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 12:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?