7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Buz Hokeyi'nde başkan değişmedi

BUZ HOKEYİ FEDERASYONU SEÇİMLERİ YAPILDI

Buz Hokeyi Federasyonu Başkanlık seçimleri hafta sonunda Ankara’da yapıldı.

Daha önce aday olduklarını açıklayan Erzurumlu genç iş adamı Sabri Eyyüboğlu ile Adnan Özdemir yarışa katılan Fehmi Tuncel’in lehine başkan adaylığından çekildiler.

Böylece yarışa Fehmi Tuncel ile mevcut federasyon başkanı Akın Kılavuz girdi. Yapılan seçimler sonucunda 170 delegeden 95’inin oyunu alan Akın Kılavuz yeniden Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı olurken, Fehmi Tuncel 77 oyda kaldı.

Akın Kılavuz yönetimindeki Buz Hokeyi Federasyonunun yeni yönetim kurulunda, Nurettin Arıcan, Kenan Tektemur, Erman Tuncer, Akar Çiçek, Metin Karabudak, Veysi Kurt, Ali Sabit Aksoy, Serhat Enyüce, Deniz Köker, Handan Duman, Seyfi Özkan, Gökalp Büyükbektaş, Aykut Sunar ve Ufuk Ayhan yer aldı.

ERZURUM’DAN 13 KİŞİ BİZE OY VERMEDİ

Erzurum’daki delegelerin oylarına güvenerek seçime gittiklerinin altını çizen Sabri Eyyüboğlu, “Biz Fehmi Tuncel’in lehine adaylıktan çekildik. Erzurum’dan kendilerine çık güvendiğimiz ve bize oy vereceklerine dair söz veren hemşehrilerimiz maalesef sandığa gittiklerinde Akın Kılavuz lehine oy kullandılar. Bize oy vermediler, bize oy vermeyen 13 hemşehrimizden 8’i bizim lehimize oy kullansaydı, durum değişik olacaktı ve seçimi kazanacaktık, ancak olmadı, bize oy vermediler ve bizde seçimi kazanamadık” dedi.

Bundan sonrası için yarışı bırakmayacaklarını belirten Sabri Eyyüboğlu, bugünden itibaren çalışmalarına devam edeceğini ve bir dahaki federasyon seçimlerine daha iddialı ve daha güçlü bir şekilde gireceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 18:19:03
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 18:28:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?